Den kulturelle vandringsstaven i Sandefjord har knyttet til seg frivillige kulturverter, som bistår ved våre arrangementer. 

Vil du bli med på laget som kulturvert i Den kulturelle vandringsstaven? Vi har behov for frivillige til å delta i team rundt arrangement og produksjoner i HJertnes kulturhus, og ved eksterne arrangement ute på bo - og - behandlingssentrene, bibliotekene og andre arrangement der vi er involvert.

Oppgaver i forbindelse med arrangement og produksjoner kan være mange. Du kan velge å være vertskap, eller inngå i team som teknisk personell. Som kulturvert får du muligheten til å bidra til uforglemmelige øyeblikk for publikum, og du får møte andre kulturentusiaster, artister og aktører innenfor feltet, samtidig som du får muligheten til å lære mer om produksjoner og arbeidet som ligger bak.

Oppgavene kan være å ønske publikum velkommen, billetthåndtering, artisthåndtering, omvisning, artistvert og arrangementsansvarlig. Kulturverter får selvfølgelig også adgang til våre arrangement.

Alle kulturverter får opplæring innenfor ønsket segment, og ingen tildeles oppgaver de ikke føler seg komfortable med.

Har du lyst til å bli kulturvert? Ta kontakt med Hilde Pindsle: hilde.pindsle@sandefjord.kommune.no