Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til sesongens siste lunsjkonsert i serien Musikalsk hyggestund. Dette er gratis konsertopplevelser av høy kvalitet første onsdag i hver måned av ca. 45 minutters varighet. Denne dagen får vi oppleve:

  • Egle Marie Gaasholt, sang

  • Wenche Helgesen, sang

  • Espen Nadim, fløyter

  • Stian Tveit, klaver

På programmet står tonesatte låter av Espen Nadim, tekster av Karin Boye, Ane Wexelsen Haugen, Jack Frost,  E. Hoem, svenske sommersalmer og noen trad.

Egle Gaasholt har sin musikalske bakgrunn fra Litauen. I barndomsårene fikk hun undervisning på musikkskole og behersket blant annet det litauiske tradisjonelle strengeinstrumentet «Kankles». Underveis har hun deltatt i ulike sangkonkurranser, og i 1994 ble hun vinner av nasjonal vokalkonkurranse for unge i duettklassen. Senere studerte hun musikk ved Vilnius konservatorium og ble utdannet musikkpedagog i 1999. Etter at hun flyttet til Norge har hun brukt mye av sin musikk-kompetanse i jobb med de minste barna, hun er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder. Egle har vært medlem i Sandefjord kammerkor fra 2001 og vokalist i «Egles Trio» siden 2015.  

Wenche Berg Helgesen er utdannet ved Musikkonservatoriet i Trondheim og Tromsø med sang som hovedinstrument, og hun har hovedfag i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har vært musikalsk leder og repetitør for Vestfold Operakor siden 2011 og har tidligere dirigert Trefoldighet Jentekor i Oslo. I mange år har hun vært ansatt som sangpedagog og dirigent i Oslo kulturskole og siden i Sandefjord kulturskole. Wenche jobber som konsulent i Norges Korforbund Vestfold og Telemark, og som Egle og Espen synger hun i Sandefjord kammerkor. Hun har også oppdrag som kursholder med fokus på sangteknikk. 

Espen Nadim er «selvlært» musiker og spiller trommer, munnspill og piano, i tillegg til fløyte som han har spilt hele livet. Han synger med stor glede i Sandefjord kammerkor og har også spilt i Egles trio. De senere år har han tonesatt dikt av Hagerup, Karin Boye, Ane W. Haugen. E. Hoem, Holstein, div. svenske sommersalmer og tekster til egne sanger. Espen har dirigert div. musikkorps og vært fløyteinstruktør for mange korps. Han har spilt i Gardemusikken og i Norges nasjonale ungdomskorps, og han har tatt korpsforbundets sommerskole fra kurs 1 til dirigentkurs 1 og div. orkesterkurs.

Stian Tveit er menighetsmusiker og pianist. Han har jobbet som organist siden 2000, først i Åmot kirke på Modum, hvor han mottok Modum kommunes kulturpris for sitt mangeårige arbeid i kulturlivet. Han er fremdeles aktiv i Modum gjennom sitt arbeid som musikalsk leder for en lokal Dissimilis-gruppe for psykisk utviklingshemmede. Siden 2010 har Stian jobbet i Vesterøy kirke i Sandefjord med barnekor, gospelkor og gudstjenestearbeid. Samtidig blir han benyttet som pianist i en rekke sammenhenger over hele Østlandet.