Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til en ny lunsjkonsert i serien Musikalsk hyggestund. Dette er gratis konsertopplevelser av høy kvalitet første onsdag i hver måned av ca. 45 minutters varighet.

Denne gangen får vi oppleve pianisten Morten Gunnar Larsen.

Morten Gunnar Larsen er sannsynligvis verdens ledende utøver innen ragtime- og stride piano og har mottatt en rekke priser, bl.a. Spellemannprisen og Buddy, den høyeste utmerkelsen innen norsk jazz.

Han er utdannet ved Norges musikkhøgskole, har arbeidet flere år i New Orleans og New York og har turnert i USA, Brasil og Skandinavia med forestillingen “One Mo’ Time”. Han er æresborger av byen New Orleans og kan det som er verd å kunne om musikken til pianister som Scott Joplin og Jelly Roll Morton.

Morten Gunnar Larsen er mangeårig leder av Ophelia Ragtime Orchestra, er medlem av Magnolia Jazzband og spiller i Ytre Suløens Jass-ensemble, Odeon Jazz Quintet og Union Rhythm Kings. Han har gjort mange duo-opptredener med jazzsangerinnen Karin Krog, med sangeren Ståle Ytterli og med klarinettisten Georg Reiss. Som solist har han også spilt med ulike symfoniorkestre og framført verker av bl.a. Gershwin og Bernstein.

Morten Gunnar Larsen har medvirket på over 40 plater.