En spennende musikalsk historie fra rockens krybbe med gode gamle hits fra Elvis Presley, Johnny Cash, Everly Brother samt flere andre kjente rockemusikere. 

Trio Grande spiller de gode gamle rock´n roll og country klassikerne. Og dette med driv og engasjement som lett lar seg smitte over på publikum. Et show med Trio Grande fungerer som en spennende musikalsk historietime. Vi reiser tilbake til rockens krybbe og det diskes opp med ikoniske hits fra Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Everly Brothers, Buddy Holly, Bill Haley, Chuck Berry, Roy Orbison, Willy Nelson, The Shadows med flere.
Det trekkes interessante linjer mellom gammelt og nytt. Bandet har i forbindelse med sin turné i «Spaserstokken» funnet frem et knippe norske låter, fra nyere komponister, også med ideal i lyden fra 50-tallet..

Trio Grande består av tre ringrever, som alle har gjort profesjonelle karrierer på instrumentene sine. Joar Balstad debuterte som trubadur for 25 år siden med kassegitar og sang, og har siden reist landet på kryss og tvers for å underholde. Roar Leren, som også fronter diverse populære band som sanger, sørger nå for flotte vokalharmonier og stødige rytmer. Og som rosinen i pølsa; gitar-virtuosen Eivind Staxrud. Denne er for tiden også er kjent som gitaristen i bandet Raga Rockers (les: ´de fire store´). Staxrud sørger for å tilføre låtene elektrisk preg og den tidsriktige lyden.
Dette er musikk man kan synge med på, svinge seg til på dansegulvet, eller nyte som live-fremføring

Vi lover musikk med fengende rytmer og høy gjenkjennelsesfaktor.