Med sin swingende og humørfylte musikk underholdt The Andrews Sisters millioner av mennesker verden over på 40- og 50-tallet, både gjennom radio, TV og på store scener i inn- og utland. Den karakteristiske treklangen og de energiske opptredenene har satt varige spor i musikkhistorien. 

​Denne våren børster The Attitunes støv av det gode, gamle Andrews Sisters- repertoaret. Det blir gjenhør med låter som «Boogie Woogie Bugle Boy», «In The Mood» og «Oh Johnny, Oh!». Det blir close harmony-sang med tilhørende koreografi, nostalgiske kostymer og god stemning. 

Om utøverne
The Attitunes er en "close harmony" vokaltrio bestående av Rebekka F. Fredsrud, Y. Christine Udjus og Jenny Ness. Gruppen, som opprinnelig var en kvartett, ble stiftet høsten 2015 da medlemmene studerte sammen ved Bårdar Akademiet i Oslo, og det var der vennskapet og samarbeidet startet. Repertoaret består av forrige århundrets swingende jazz og viser, men hei - ingen regel uten unntak! 

The Attitunes opptrer med flerstemt sang, gjerne med band - både store og små, med backtrack eller a cappella. The Andrews Sisters, The McGuire Sisters og norske The Monn Keys er store inspirasjonskilder for The Attitunes, både musikalsk og visuelt, i tillegg til artister som Ella Fitzgerald, Billie Holiday og Alf Prøysen.