Selveste Sølvguttene kommer til Hjertnes og synger julen inn 2. desember kl 15.00!

Billetter:Trykk her!

Sølvguttene har blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine julekonserter. Koret har sunget med kjente nasjonale og internasjonale artister som Kiri Te Kanawa, Barbara Hendrix, Diana Ross, Andrea Bocelli, a-ha, Arif, Vinni og Sissel Kyrkjebø. 

Koret har utdannet flere nasjonale og internasjonale artister, og har jobbet tett med Den Norske Opera og Ballett, Oslo-Filharmonien, Nasjonalteatret og Kringkastingsorkesteret. Koret opptrer jevnlig for den norske kongefamilien, og hver jul gjør Sølvguttene julekonsert i Hennes Majestet Dronning Sonjas KunstStall. Andre ikoniske konsertlokaler hvor koret har opptrådt er Westminster Abbey i London, St. Peter Basilica i Roma, Notre Dame de Paris og Berliner Dom.

“Sølvguttene” ble grunnlagt av Torstein Grythe i 1940 og er NRKs guttekor. Koret er en kulturinstitusjon i Norge, og korets klang- og korkultur er unik. Sølvguttene har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale priser, og har en omfattende og variert nasjonal og internasjonal konsertportefølje.