1. OKTOBER: Stian Carstensen
Stian Carstensen fra Eidsvold er en av verdens fremste multiinstrumentalister, Han spiller trekkspill, banjo, sekkepipe, bulgarsk fløyte, mandolin, Hawaiigitar og fiolin. Han sier selv at han er født 80 år for sent, da han stort var opptatt med alderdommelige kulturuttrykk som barn. Stian likte best å være sammen med mennesker som var et par generasjoner eldre enn seg selv, De yngre hadde jo nesten ingen historier! Under konserten blir det fokus på eldre musikk fra Leif Juster via gammaldans fra østlandet til ukjente slagere fra revyscenen.

Velkommen til en humørfylt kveld spekket med innhold, gode historier, humor og ikke minst godt spell!

Harmonie arena kl 18.00 - Billetter finner du: HER!

2. OKTOBER: "Før jeg forsvinner" - konsert og foredrag med Sandefjord Demenskor og Ingebrigt Steen Jensen.

Ingebrigt Steen Jensen er reklamebransjens store ess, bestselgende forfatter og fotballentusiast. Reklamekampanjene hans omtales som noen av de mest vellykkede i norsk kommunikasjonshistorie. Så fikk han Alzheimers sykdom, og livet ble snudd på hodet. Og så skrev han den åpenhjertige og ærlige boken «Før jeg forsvinner» 
 
Alzheimer er for mange fremdeles skammens sykdom. Den vi ikke snakker om - ikke engang i bisettelsen. Men vi har ingenting å skamme oss over, sier Ingebrigt. Vi har ikke røkt, drukket eller ligget på sofaen mer enn alle andre. Før jeg forsvinner er Ingebrigt Steen Jensens egen historie om å leve med Alzheimer. En sterk historie om et liv som brått endret seg med de utfordringer, men også muligheter det har ført med seg. 

Det blir en varm og rørende konsert med Sandefjord Demenskor, etterfulgt av en varm og nær samtale på scenen mellom Ingebrigt og hans forlegger Kjetil Kristoffersen.
VELKOMMEN!

Hjertnes kulturhus kl 18.00. Billetter finner du HER!

3. OKTOBER kl 12.00: Byvandring i Sandefjord: Kurbadtida i dagens by
En times vandring i nedre del av Sandefjord by. Hvordan finner vi igjen Kurbadtida i dagens by? Sandefjord Kurbad eksisterte i over 100 år, fra 1837-1939. Kurbadbygningen og det historiske Strømbadet er de eneste gjenværende bygninger fra det som en gang var Sandefjord bad. Men det er kanskje likevel flere spor etter kurbadtida?

Gratis påmelding HER!