På konserten får publikum presenteret alt fra klassiske sanger og velkjente tenorarier til vakre viser og crooner-låter, som flettes sammen med Emils muntre minner og selvopplevde historier. Musikerne har et repertoar som vil vekke gode minner hos tilhørerne. 

Emil Solli-Tangen er utdannet klassisk tenor og har et bredt musikalsk repertoar fra klassiske romanser (Grieg, Peterson-Berger m.fl) til kjære operette- og operaperler, ispedd en fin dose norske viser av gamle stjerner som Jens Gundersen og Christian Hauger. Som 19-åring ble Solli-Tangen tatt opp ved bachelorprogrammet for utøvende sangere ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. To år etter ble han tatt opp til Statens operahøgskole i Oslo, som en av de yngste søkerne gjennom tidene. I 2013 deltok han i Melodi Grand Prix med metallbandet Gromth. Han har siden vært med i flere tv-programmer og holder konserter og operaroller over hele landet.

Med sitt lune og humørfylte vesen og sansen for det gamle og evigvarende har Emil flere ganger vært en varmt velkommen sanger på en rekke institusjonskonserter.

Trond Akerø-Kleven er Emils faste akkomagnatør. Han er en  mye etterspurt pianist og akkompagnatør. Han har sin klaverutdanning fra Norges Musikkhøgskole (NMH) i Oslo med Geir Henning Bråten og Håvard Gimse som lærere. I 2004 avla Akerø-Kleven sin klavereksamen med beste karakter, og på programmet sto verker av Sergej Prokofiev, Carl Nielsen & Johannes Brahms. Etter endt klavereksamen tok han videre utdanning i komposisjon med Kjell Habbestad og Asbjørn Schaathun ved NMH, og årene 2010-12 tok han også en 2-årig mastergrad i utøving, operarepetitør, også ved Norges Musikkhøgskole.

Siden 2005 har Akerø-Kleven jobbet freelance som pianist, akkompagnatør, repetitør og komponist, og er aktiv innenfor flere sjangre.