Billetter HER!

Etter en mannsalder med gitaren som eneste følgesvenn, legger Benny Borg ut på turné med sine gode venner og plateprodusenter, Rune Berg og Åge Reite. Høsten 2023 kommer tredje del av det som har blitt kalt Benny Borgs comeback-trilogi, og turneprogrammet er i sin helhet hentet fra disse tre platene. Våren 2024 skal låtmaterialet fra disse platene endelig få møte sitt live-publikum for aller første gang.

Det hele startet i 2016, da han gjorde et spektakulært (og høyst uventet) comeback på platemarkedet med "Den største reisen", over 20 år etter at han bestemte seg for å aldri lage plater igjen. Hans rørende hyllest til sin avdøde kone, «God morgen, min kjære», ble en umiddelbar klassiker, og kritikerne var samstemte:

«Benny Borgs nye album er en kunstnerisk triumf» (Aftenposten) 
«Borgs første plate på 24 år er en triumf» (Klassekampen) 
«Benny Borg måtte bli 70 år før han gir ut sitt beste album» (Dagbladet) 
«Et karrierehøydepunkt for Benny Borg, i en alder av 70 år» (Dagsavisen) 

I 2019 kom oppfølgeren, En dag på jorden, også den til stående ovasjoner fra kritikere og platekjøpere. Albumet ble Spellemann-nominert i kategorien viser, og inneholdt radiosinglene «Sting for sting» og «Starten på en dagbok».

Høsten 2023 kommer tredje og siste del av Benny Borgs comeback-trilogi. To singler er allerede sluppet derfra, «Pappa» og «Bli hos meg», 

Etter endt konsert, når Den ensomme rytter atter saler opp og stevner vestover, er det ikke bare én, men tre silhuetter å se mot solnedgangen.